ARTIK AİDAT VE BAĞIŞLARINIZ İNTERNET BANKACILIĞI ÜZERİNDEN YAPABİLİRSİNİZ TÜRKİYE İŞ BANKASI HÜSEYİNGAZİ ŞUBESi'DİR İBAN NO TR 08 0006 4000 0014 3890 0048 80 ALICI ADRESİ (ÇORUM İLİ ALACA İLÇESİ KARATEPE KÖYÜ DAY.DERNEĞİ ) GENÇLİĞE ÇAĞRI BÖLÜMÜNÜ MUTLAKA OKUYUNUZ.
Duyurular

Değerli Karatepe Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Dernek üye aidatları ve yer parası borcu olanlar yıl bitmeden borcunuzu İsmet Bahadır'a  saat 10:00 ile 17:00)veya Ferudunçelik Muhtarımız Hasan Hüseyin Güngör'e ödeyebilirsiniz. Yıl sonu itibarı ile Denetim Kuruluna hesap kesim işlemi yaptırılacaktır. Borcunuzu öğrenmek için    GOOGLE--- karatepekoyu.com …. adresinde  TC NUMARANIZI GİREREK ÖGRENEBİLİRSİNİZ. Selamlar.


Çorum Hava Durumu
Etkinlik Takvimi
Anket
Türkiye ekonomisi nasıl gidiyor ?
 
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD  
EURO  
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Sitemizi Tavsiye Ediniz
Sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz memnun kalırız.
 
  
GENEL KURUL
 
 

Değerli köylülerimiz ve üyelerimiz 2024 yılı 14.genel kurulumuz , üyelerimizin yoğun katılımıyla 11.02.2024 tarihinde gerçekleşmiştir. Genel kurula yoğun katılım sağlayan veya mazereti sebebiyle sağlamayan tüm üyelerimize yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. yeni yönetim ve denetim kurulumuz aşağıdaki şekilde oluşmuştur. Selahattin Kahraman ,Hasan Hüseyin Güngör ,İsmet Bahadır, Seyit Bahadır, Sefa Başçek, Mahmut Demirci, Cengiz Seçer Yönetim kuruluna,- Gazi Bahadır, Hüseyin Bahadır, Emine Yıldız Denetim kuruluna seçilmişlerdir.

2024 yılı yıllık Aidat ücreti 400Türk lirası olarak oy çokluğuyla kabul edilmiştir.

ilk günden ödeme yapan üye sayımız.34 kişiye ulaşmıştır. ilginize yönetim adına teşekkür ediyorum .

İban ileAidatını ödemek isteyenlere derneğimizin iban numarası

Tr 08 0006 4000 0014 3890 0048 80

Alıcı: Çorum ili Alaca ilçesi karatepe

DUYURU:

Üyelerimizden Cemal Demircinin bitişik dükkanına yapılan kundaklama sonucu yangın üyemizin dükkanına da sıçramış hukuki mücadelesini başlatmıştır. hukuki süreç bitinceye kadar magduriyet yaşamamaları için genel kurulumuzda bilgi verilmiş ve yardım amaçlı yönetimiz kampanya başlatmıştır .Yardımcı olmaya duyarlı tüm canlarımıza duyurulur.

iban Tr 25 0006 4000 0014 2860 3810 02

Fatma Demirci


Okunma Sayısı: 45

 


Yazdır

 

 DİĞER HABERLER





















Üye Giriş Paneli
E-posta:    
Şifre:       
Şifremi unutum
Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
 
Son Ziyaretçi Yorumları
İbrahim Bahadır
Siteyi yapan arkadaşların emeğine sağlık çok güzel olmuş. Sitenin daha iyi geliştirerek köylümüzün gerekli ilgiyi göreceğine inanıyorum.

Seyrani durak
Adlarini internet kanal Ile cok gec.. Ogrendigim hakkin rahmetine kavusanlarin yakinlarina bassagligi ve sabirlar dilerim. Seyrani durak

Selahattin Kahraman
GENÇLİĞE ÇAĞRI BÖLÜMÜNÜ MUTLAKA OKUYUNUZ.


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler