ARTIK AİDAT VE BAĞIŞLARINIZ İNTERNET BANKACILIĞI ÜZERİNDEN YAPABİLİRSİNİZ TÜRKİYE İŞ BANKASI HÜSEYİNGAZİ ŞUBESi'DİR İBAN NO TR 08 0006 4000 0014 3890 0048 80 ALICI ADRESİ (ÇORUM İLİ ALACA İLÇESİ KARATEPE KÖYÜ DAY.DERNEĞİ ) GENÇLİĞE ÇAĞRI BÖLÜMÜNÜ MUTLAKA OKUYUNUZ.
Duyurular

Değerli Karatepe Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Dernek üye aidatları ve yer parası borcu olanlar yıl bitmeden borcunuzu İsmet Bahadır'a  saat 10:00 ile 17:00)veya Ferudunçelik Muhtarımız Hasan Hüseyin Güngör'e ödeyebilirsiniz. Yıl sonu itibarı ile Denetim Kuruluna hesap kesim işlemi yaptırılacaktır. Borcunuzu öğrenmek için    GOOGLE--- karatepekoyu.com …. adresinde  TC NUMARANIZI GİREREK ÖGRENEBİLİRSİNİZ. Selamlar.


Çorum Hava Durumu
Anket
Türkiye ekonomisi nasıl gidiyor ?


 
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD  
EURO  
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Sitemizi Tavsiye Ediniz
Sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz memnun kalırız.
 
  
KÖYÜN ŞENLİĞİ KÖYLÜYÜ ŞENLENDİRDİ
 
 
Büyüklerimiz bir evin kişi sayısını ifade ederken şenlik sözcüğünü kullanırlardı; bu ifadeyi sanırım bilmeyenimiz yoktur. Belki gençlerimiz bilmeyebilir ama işte görüldüğü üzere onlarda bizden öğrenecekler yöremizde kullanılan bize özgü sözcükleri. Artık evin şenliği yada burada kaç şenlik var dediklerinde oradaki kişi sayısını söz konusu olduğunu anlayacaklar.
İşte bizim köyün şenliğide köyümüzü şenlendirdi 12 Haziran 2010 tarihinde köyümüzde düzenlenen piknik dolayısıyla ve orada kimler yoktu ki bir bilseniz. İstanbul?dan, Ankara?dan, Çorum?dan,Antalyadan, Samsundan çevre köy ve ilçelerden katılımlar inanıyorum ki herkesi mutlu etti. Köyümüzün her ailesinden şenlik vardı. Kesimleri, Danabaşları, Coşkunları, Kulaksızları, Görürleri, İpekleri, İpekçileri, Narcıları, Öğretirleri, Malatyalıları, Ersoyları, Sezicileri, Erkanları, Harmancıları, Çağınları, Mucurları, Demirbaşları orda olupta beklide soyadını unuttuğumuz bütün ailelerden köylülerimiz bir araya geldi.
Yenildi, içildi, halayından kolbastısına kadar oyunlar oynanıp eğlenildi. Yaşadığı çevreyi henüz farkına varan minicik yavrularımızdan tutunda deneyimleriyle bize yol gösteren saygıdeğer büyüklerimize kadar herkes gönlünce eğlendi ki Cıcıkkıran abimize olumlu katkılarından dolayı da hakkını teslim etmek olsa olsa boynumuzun borcu olur.
Uzun süredir görüşmeyipte orada buluşanlar özlemlerini giderip, geçmiş günlerin anılarına yeniden döndüler. Aralarında ki güzel sohbetin tadı her türlü kendini belli ediyordu. Güzel bir kaynaşma toplantı sonunda köyümüze yapılan bağışlarla güzel bir dayanışmaya döndü.
Muhtarımız Hıdır Demirbaş yaptığı güzel organizasyonun yanı sıra hiç birimizi bir an olsun yalnız bırakmayıp varlığını her an hissettirerek güven ve güzellik duygularımızı daha da güçlendirdi ki bu her türlü takdirin ötesindeydi.
Ayrıca editörümüzün ve bizleri müzik ziyafetine doyuran gençlerimizin çabaları göz ardı edilemeyecek kadar mükemmeldi.
Kısacası her şey o kadar güzeldi ki bu toplantıların her yıl haziran ayının son cumartesi yine aynı yerde aynı şekilde yapılması kararıyla taçlandırıldı.
Gelecek yıl daha büyük bir katılımla daha büyük coşkuyla buluşmak dileğiyle okuyan herkese sevgi ve saygılarımı sunarım.

Okunma Sayısı: 1186



Yazdır

 

 DİĞER HABERLER





















Üye Giriş Paneli
E-posta:      
Şifre:        
Şifremi unutum
Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
   
 
Son Ziyaretçi Yorumları
İbrahim Bahadır
Siteyi yapan arkadaşların emeğine sağlık çok güzel olmuş. Sitenin daha iyi geliştirerek köylümüzün gerekli ilgiyi göreceğine inanıyorum.

Seyrani durak
Adlarini internet kanal Ile cok gec.. Ogrendigim hakkin rahmetine kavusanlarin yakinlarina bassagligi ve sabirlar dilerim. Seyrani durak

Selahattin Kahraman
GENÇLİĞE ÇAĞRI BÖLÜMÜNÜ MUTLAKA OKUYUNUZ.


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler